четвер, 14 лютого 2013 р.

Особисто моя думка про потребу створення сайту "Тернопіль студентська столиця"

Тернопільські студенти замість того, щоб вчитись, возвеличуватимуть мера-Надала

       Сергій Віталійович все більше тягнеться до молоді. Тепер позитивних матеріалів про його діяння з'явиться вкрай більше: подарувавши "хорошистам" тернопільських внз медіа ресурс, міський голова, мабуть, сподівається на потужну віддачу. Як стає відомо чи не з першого допису на порталі, Надал вже "зацінив" студентів, котрі йому пишуть.

"Студентська столиця" під надійним крилом мерії






Як відомо із попереднього досвіду, громадська організація "ФМ", котра усіляко допомагала у створенні нового медіа ресурсу, відома своєю непослідовністю та налаштованістю не на роботу, а на ... "показуху". Щодо першого, з достовірних джерел відомо, що  ще влітку "ФМівці" піарились самі та піарили "Фронт Змін", втім, зараз повернулись до свого "першоджерельця" - Сергія Надала. З приводу іншого - пусті та невагомі акції і діяння організації  зачасту створюються лишень для позування на камеру її молодих та зелених керівників. Згадаймо хоча б "презерватизацію", акція, мета якої було поширення презервативів невідомої марки, а відповідно й якості серед тернополян 1 грудня 2012 року. 
        Отак, віддзеркалюючи одне одного у люстерках чи то пак об'єктивах фото- та відеокамер  "свідома молодь" та нинішній мер демонструють свою плідну псевдодіяльність. А, може, тій молоді і повчитись би не завадило, чи розміри кишень міського голови "зацінили"( користуюсь сленгом нового новинного сайту,-простіть за тавтологію) керівники вишів, де "навчаються" нові піар-технологи Надала? 
          Врешті, не пирскаю ж я жовчю і не вишукую конкурентів у міці журналістського словеса, просто, якби студентський портал створювався за ініціативи самих студентів, за допомогою друзів-програмістів, власних знань та надбань, а не показово влаштовувалась презентація у міськраді та обдаровування мера-Надала чудо-сувенірами, я була б першою, хто подав би руку новим "колегам по цеху" та першою, хто б поставив "лайк" за свідомість та самоорганізацію. А так - думайте самі. І вирішуйте теж.

Немає коментарів:

Дописати коментар