понеділок, 22 серпня 2011 р.

Свободівці привітали мешканців Залужжя із Яблуневим Спасом

        19 серпня 2011 року, у день Преображення Господнього, заступник голови Тернопільської обласної організації ВО "Свобода" Михайло Головко та депутат Тернопільської обласної ради Володимир Бобко відвідали храмове свято у селі Залужжя на Збаражчині.
Свободівці були присутні на урочистій Святій Літургії, а після її завершення та освячення священнослужителями святкових кошиків, Михайло Головко виступив перед вірянами з промовою. 

         "Шановна українська громадо, прийміть найщиріші вітання від голови Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олега Тягнибока та голови Тернопільської обласної ради Олексія Кайди з вашим храмовим святом, Преображенням Господнім, зі Спасом! Нехай Господь Бог всіх сьогодні оберігає та дарує свою ласку, благословення Вам, Вашим родинам, нашій великій Українській нації, яка впродовж тисячоліть пройшла свій важкий тернистий шлях і не згубила свої традиції, звичаї, мову.
         На жаль, на двадцятому році української незалежності ми розуміємо, що українська влада не є українською, що їй не болить серце за українську мову, що вона переписує історію, викидає звідтіль сторінки про наших славних героїв, що проливали за Україну свою кров. Їм немає діла до державних справ, їхні діти навчаються за кордоном, вони розпродують велетенські українські ресурси та, маючи приватні літаки, готові в кожні хвилину, як кочівники, втекти з нашої Богом даної землі", - зазначив свободівець Михайло Головко.

          "Ми повинні розуміти, що української незалежної держави не існує, що зараз лишень триває, продовжується боротьба за неї. І це не двадцять років незалежності, - це двадцять років боротьби і випробувань. Я вірю, що обов'язково прийде той час, коли кожен українець відчуватиме себе господарем на своїй землі і ми будемо пишатися тим, що виховуємо своїх дітей, нове покоління, не забуваючи про багатовікові традиції!
           Тому, прийміть мої найщиріші вітання: Божого благословення, здоров'я вам та вашим родинам, смачного празникового столу! Слава Україні!".

Немає коментарів:

Дописати коментар